והאוכל הזה הוא אני - שימור ויצירה במטבח הישראלי


איפה: דן גורמה, רח' נס לגויים 53, ת"א
התחלה: 28/12/14 בשעה 18:00
מארגן האירוע: העמותה הישראלית לתרבות קולינארית


באירוע יציגו שישה מחברי העמותה היבטים שונים של הקולינאריה הישראלית המשתקפים בפעילות העמותה:

 

ישראל אהרוני

שף ומסעדן ישראלי, מהתורמים המרכזיים להתפתחות תרבות קולינרית בישראל.

 

שמיל הולנד

שף וחוקר אוכל, מומחה לתולדות המטבח היהודי בכלל והמזרח-אירופי בפרט.

 

פסקל פרץ-רובין

בשלנית, אופה, ומחברת ספרי בישול, מומחית למטבח האתני בישראל

 

ד"ר ניר אביאלי

מרצה בכיר באונ' בן-גוריון, אנתרופולוג המתמחה בתרבות האוכל

 

בועז צאירי

שף ואנתרופולוג, ה"גורו" של המטבח היפאני בישראל, מפתח ומשווק בישראל מוצרי סויה, אטריות יפאניות, ואצות מאכל. 

 

חביב דאוד

שף ומסעדן, מומחה למטבח ערבי אותנטי ולתוצרת המקומית עליה הוא מבוסס.


סוג מחיר (הרכישה אפשרית עד 28/12/14 00:00) כמות
אורח ₪65.00

מדיניות הביטולים של מארגן האירוע:

אין אפשרות לבטל כרטיסים לאחר הקנייה